Miercuri, 5 decembrie 2018, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a vizitat școlile și grădinițele din mai multe localități ale Deltei Dunării, pentru a le duce celor mici daruri din partea lui Moș Nicolae, acțiune care a devenit o tradiție la începutul fiecărei luni decembrie.

În total, peste 500 de copii care învață la unitățile școlare din Maliuc, Crișan și Sulina au primit pungi din partea lui Moș Nicolae, prin intermediul echipei Consiliului Județean Tulcea. Președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu s-a oprit la școlile din cele trei localități deltaice, pentru fiecare dintre elevi fiind pregătită câte o tradițională pungă cu dulciuri din partea lui Moș Nicolae.

„Ca în fiecare an, mergem în anumite localități din județ, pentru a aduce astfel de daruri pentru cei mici. Am schimbat mereu traseul astfel încât, până la finalul mandatului, să ajungem în toate comunele din județul Tulcea. De această dată, ne-am aflat pentru al doilea an în Delta Dunării și am ales localități de pe brațul Sulina, după ce, anul trecut, am ajuns în zona Chilia Veche. Copiii au fost extrem de bucuroși de cadouri, fapt care nu poate decât să ne bucure și pe noi“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Articolul precedentPoliţia rutieră recomandă
Articolul următorExtraordinar se poate: proiectele picate în „ordinară” s-au aprobat în unanimitate!