Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie – nivel central, a domnului procuror POPOVICI GHEORGHE, începând cu data de 01.03.2019 şi continuarea activităţii acestuia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea (unitate de parchet de la care provine), începând cu aceeaşi dată.

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului procuror POPOVICI GHEORGHE, începând cu data de 01.03.2019.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii constată ca rămasă fără obiect solicitarea procurorului şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie de avizare a revocării domnului POPOVICI GHEORGHE din funcţia de procuror la Direcţia Naţionale Anticorupţie, nivel central, în prezent delegat procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţei.

Articolul precedentDezvoltare locală integrată în comunitățile din teritoriul ITI Delta Dunării: 11,5 milioane de euro pentru acces la educație și ocuparea forței de muncă
Articolul următorMotociclist de 18 ani luat pe sus de un Hyundai, pe strada Isaccei