Recent, între Consiliul Judeţean Tulcea şi Clubul Sportiv Şcolar s-a finalizat un acord prin care CSS a primit 70.000 de lei de la administraţia judeţeană, bani care „au venit în sprijinul nostru ca o gură de aer” – după cum declară prof. Alexandru Grecu, directorul clubului.
CSS Tulcea gestionează şapte sporturi: Atletism, Caiac-Canoe, Lupte, Baschet, Handbal, Fotbal şi Volei, iar din aceşti bani, fiecare ramură a primit câte o „bucăţică”, mai mică sau mai mare, în funcţie de rezultate.
Au fost cumpărate echipamente dedicate fiecărei ramuri, au fost alocaţi bani pentru sala CSS, (Sala de sport din Vest) s-a achiziţionat o tabelă nouă, materiale sportive şi un set nou de aparate de forţă, de toate acestea beneficiind toţi copii care frecventeaaz antrenamentele în cadrul secţiilor Clubului Sportiv Şcolar.
Secţia de handbal va pleca în perioada 26-30 august la Braşov, în cantonament, la fel ca şi voleiul, care se va pregăti în cantonament la Piatra Neamţ.
CSS Tulcea a mai reuşit să obţină o finanţare de la ConsiliulLocal şi de la Consiliul Judeţean, pentru a organiza în perioada 31 august – 3 septembrie ediţia a 3-a a „Street Ball Arena”, cu ajutorul şi implicarea extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Baschet din Constanța şi prin implicarea Asociaţiei Judeţene de Baschet din Tulcea.
CSS Tulcea, prin secţia de baschet, a mai primit 21,6 mii lei prin Legea 350, desigur, tot printr-un proiect depus şi câştigat, prin care baschetbalistii U 16 vor participa la un turneu amical la Sinaia.
Toate aceste detalii ne-au fost oferite de către directorul CSS Tulcea, Alexandru Grecu, într-o conferinţă de presă şi avem promisiunea domniei sale că începând cu acest material, vom crea o periodicitate pentru a promova secţiile clubului şi performanţa copiilor care luptă sub culorile sale!

Articolul precedentTâlhar din comuna Greci pus sub control judiciar pentru un prejudiciu de 400 de lei
Articolul următorZiua Eroilor Marinari, marcată printr-un ceremonial militar și religios