La finele saptamanii trecute, la Lunca a avut loc editia a VI-a a concursului „Politistul pescar”, organizat de structurile sindicale ale Inspectoratului Judetea de Politie Tulcea.
In fiecare echipa au fost doar cate doi participanti, fiecare avand asupra lor maxim doua lansete si o undita. Startul competitiei s-a data sambata la ora 9.00 si prima etapa s-a incheiat seara, la orele 19.00. A doua zi, pescarii au fost mai matinali si au avut timp de pescuit doar de la 6 la 12.
Locul 1 si locul 2 au fosta castigate de politistii de la serviciul Arme, explozibili substante periculoase, iar locul 3 a revenit politistilor de la Serviciul Criminalistic si Politia Orasului Babadag.
Toti castigatorii au primit cupe, diplome, vouchere si unelte de pescuit. Deasemenea, organizatorii, condusi de comisarul sef Mihaita Branza, au mai acordat premii pentru cea mai mare captura (un crap de 5 kg), cea mai iscusita echipa, cele mai bune echipamente de pescuit si cel mai anti-pescuit pescar.

Articolul precedentLumini misterioase pe cer, văzute din mai multe localități din deltă. Iluzie optică în masă sau vizite OZN?
Articolul următorBaladele Deltei a reprezentat România în Republica Moldova