Caravana SMURD vine la Tulcea si Isaccea, sambata si duminica

Fiecare cetățean trebuie să fie conștient că are nevoie de o minimă pregătire pentru a face față dezastrelor care pot apărea oricând: cutremure, inundații, incendii. În felul acesta se poate proteja pe sine, familia, dar și comunitatea de pericole. Astfel, sambata, 4 august, in intervalele 9.00-11.00 si 17.00 – 20.00, pe faleza municipiului Tulcea si duminica, 5 august, in Isaccea, intre orele 9.00 – 12.00,  in parcarea din fata primariei, va poposi caravana SMURD „Fii pregatit!”
Campania de educare derulată de Caravana „Fii pregătit” cuprinde toate etapele: prevenirea și pregătirea pentru situații de urgență, modul de a acționa în timpul unei situații de urgență și după aceasta. Centrul mobil de formare Caravana „Fii pregătit” este construit special pe structura unui tir, cu o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de locuri și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dizpozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.
Acesta este al treilea an în care Caravana „Fii pregătit” pornește la drum, pentru cursuri de instruire a populației. Vă așteptăm!

Articolul precedentDelegație a districtului Gusu, Suzhou, în vizită la Tulcea
Articolul următorBiblioteca Judeţeană Panait Cerna are un nou manager. Interimar!