În aceste zile, Forţele Aeriene Române organizează în judeţele din sud estul ţării campania de promovare a carierei militare. Acţiunea va avea loc în patru municipii, respectiv Galați, Brăila, Tulcea și Constanța. Potrivit unui comunicat de presă al Forţelor Aeriene Române, activitățile de promovare se vor desfășura astfel:
Galați – 28 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Grădina Botanică Galați, Sala Media;
Brăila – 29 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu”;
Tulcea – 30 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Palatul Copiilor;
Constanța – 31 ianuarie, începând cu ora 11.00, la Amfiteatrul ”Liceul Ovidius”;
În cadrul evenimentului de miercuri, 30 ianuarie 2019, ora 14.00 de la Palatul Copiilor, elevii claselor a XI-a și a XII-a pot afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene și de militari din cadrul bazelor aeriene.
La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.
„Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române. Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele patru municipii”, a declarat maistru militar Bogdan Pantelimon, persoana de contact pentru cei interesaţi de o carieră militară în aviaţie.

Articolul precedentLemne de foc şi alimente de la Crucea Roşie pentru 25 de familii nevoiaşe!
Articolul următorAjutoare pentru familii nevoiașe din județul Tulcea