În cursul zilei de ieri a fost făcută recepţia pentru echipamentele suplimentare care s-au montat la porţile de handbal şi coşurile de baschet de pe terenul de sport din E3. Au fost montate plase la porţi şi protecţii la stâlpii panourilor de baschet, pentru a preveni accidentarea copiilor care se joacă.
„Îmi doresc ca împreună să învățăm să păstrăm şi totodată câteva generaţii să se bucure de acest loc. Este o investiţie făcută pentru locuitorii zonei şi, cum o vor păstra, aşa o vor avea. Sunt convinsă că vor aprecia eforturile municipalităţii şi o vor păstra ca pe un bun propriu” a declarat doamna viceprimar Andaluzia Luca.
Ca noutate, în cursul zilei de luni, pe stâlpii din jurul terenului vor fi montate şi camere de supravechere video, pentru a surprinde faptele antisociale care se petrec în zonă. Vă reamintim că terenul dat în folosinţă de scurt timp a fost deja vandalizat de două ori, motiv pentru care municipalitatea a decis că zona să fie supravegheată video.
Camere de supraveghere vor mai fi instalate şi în alte zone ale oraşului, în primul rând în zonele de joacă şi recreere, dar şi în zone „roşii”, unde au fost semnalate în timp fapte care ating ordinea publică, vandalizări şi distrugeri.

Articolul precedentBiblioteca Orășenească și Sala de Sport Progresul din Isaccea,reabilitate cu fonduri elvețiene
Articolul următorAccident pe drumul Agighiolului. A intrat cu maşina în copac. Un om a ajuns la spital