În această dimineaţă în jurul orei 7.30, agenţii de securitate de pe malul lacului Ciuperca au văzut plutind în apropierea malului dinspre Blocul Pelican, ceva ce părea a om înecat. Corpul, cu faţa în jos, avea la suprafata doar trunchiul, aşa că agenţii de securitate, cu ajutorul unei cange improvizate, au încercat să tragă la mal corpul suspect.
După ce s-au chinui aproape două ore, au reuşit să scoată din apă cadavrul unui bărbat în jur de 60-65 de ani.
„Am vrut să ne asigurăm că nu chemăm ISU degeaba. Putea fi orice şi nu ne-am riscat să dăm o alarmă falsă” – ne-a spus unul dintre agenţii de pază.
Poliţia, ambulanţa şi ISU au ajuns la faţa locului. S-a constatat că bărbatul scos sin apă era decedat şi acum urmează necropsia pentru a se stabili cauza decesului.
Conform surselor de la faţa locului, pe cadavru nu apar urme de violenţă, dar nu este exclus ca decesul să fi survenit în urma unor circumstante suspecte. Misterul decesului va fi confirmat după necropsie.
La prima vedere, bărbatul nu pare a fi fost un om al străzii, fiind îmbrăcat îngrijit. Din păcate, asupra sa nu au fost găsite documente care să îi ateste identitatea. E foarte posibil ca în viitorul apropiat să fie anunţată dispariţia sa de către rude sau cunoştinţe.

Articolul precedentO femeie a fost rănită într-un accident petrecut dimineaţă lângă Baia
Articolul următor„Égalité, fraternité” în Cupa Înfrăţirii Cahul 2019!