Joi seara în jurul orei 19.30- 20.00, un bărbat în vârstă şi fără apărare a fost atacat de un ţigan, minor! Dintr-un filmuleţ devenit viral pe internet se vede cum ţigănuşul se apropie de omul care se odihnea pe o bordură şi nu făcea rău nimănui. După câteva secunde, „copilul” ul loveşte cu pumnul pe bătrân şi fuge cu bicicleta cu care venise.
Filmul postat pe facebook are deja sute de comentarii şi foarte multă lume se arată profund indignată de comportamentul din ce în ce mai violent al ţiganilor din municipiu, acuzând atât primăria cât şi forţele de ordine care nu prea iau măsuri împotriva lor.
Am luat legătura cu şeful poliţiei municipiului, comisarul şef Cristian Ladaru care, în urma sesizării noastre a promis că „vom începe investigaţiile în această speţă pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violente. Important e să identificăm autorul, după care vom proceda în consecinţă”
Tânărul din imagini, nu ar fi chiar la primele abateri, din comentariile oamenilor indignaţi reieşind că a mai avut probleme cu poliţia…şi nu o dată. Tot oamenii l-au identificat şi au comentat că ar sta pe undeva prin zona pompierilor, iar bătrânul lovit ar fi din zona Beştepe.

Articolul precedentTulcea mai are un campion național la șah. „Maestrul” nu are încă… buletin
Articolul următorMedicii de pe ATI şi-au depus demisiile! Situaţia din Spitalul Judeţean este foarte gravă şi fără precedent!