O grupă a Ansamblului de Copii și Tineret „Dorulețul” va participa sâmbătă, 17 noiembrie, la „Zilele Dobrogei”, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

La acest eveniment de anvergură dobrogeană, soliștii „Dorulețului” vor interpreta piesele „Bujorel de la fereastră”, „Păhărelul”, „Multe nopți și zile”, „Trandafir roșu bătut”, „Vin pescarii de pe baltă” și „Zi-i o geampara”, în vreme ce dansatorii au pregătit suitele „Pandelașul”, „Romanul” și „Ciobănașul”.

Pavilionul Expozițional din Constanța găzduiește între 14 și 17 noiembrie a.c. un târg cu muzică specifică provinciei și produse dobrogene, „Expoziție de produse, gastronomie și vinuri din Dobrogea”, manifestare dedicată împlinirii a 140 de ani de la încorporarea Dobrogei la România.

„Dorim să marcăm această frumoasă aniversare printr-un eveniment expozițional, în cadrul căruia să încurajăm mai buna promovare, cumpărarea și consumul de produse dobrogene. Expoziția va reuni producători de produse alimentare și nealimentare, precum și meșteșugari și artizani din Regiunea istorică Dobrogea. Totodată, vor putea fi vizionate ateliere meșteșugărești, expoziții de fotografii și spectacole de muzică și dansuri”, își propun reprezentanții Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Articolul precedentBătrână de 85 de ani carbonizată la Caraorman!
Articolul următorCarniprod va produce nutreţuri pentru România şi ţările arabe