Sâmbăta 28 septembrie 2019, în frumoasă Sala Polivalenta din comuna Brazi – județul Prahova, Clubul Sportiv Goshin – Ryu Ploieşti, preşedinte Shihan Bozianu Cristian 5 Dan, a organizat la superlativ ediţia a IV-a a turneului naţional de karate kyokushin ” Lupul Dacic”. La eveniment au participat peste 200 de sportivi din Bucureşti, Ploieşti, Giurgiu, Ilfov, Sibiu, Buzău, Brăila, Galaţi şi Tulcea.
Lotul Nippon Budo Sport a fost format din 7 sportivi, un arbitru, Moroianu Gabriel şi antrenorul Nicolae Pănuță.
1. Țuidea Cătălin
2. Răzvan Artimov
3. Pănuţa Albert
4. Tranulea George
5. Uncu Vlad
6. Militaru Adrian
7. Covrig Delia Andreea

Rezultatele sportiviilor noştrii, au fost excepţionale după cum urmează:

LOC 1 şi medalie de aur
– Uncu Vlad Constantin , kumite băieţi, juniori 14 – 15 ani, + 65 kg;
– Pănuţa Albert , kumite băieţi, copii 10 – 11 ani, – 35 kg;
– Pănuţa Albert, kata băieţi, copii 9 – 11 ani, avansaţi ;
– Artimov Răzvan, kumite băieţi, copii 12 – 13 ani, – 55 kg;
– Tranulea George, kumite băieţi, copii 6 – 7 ani, – 20 kg;

LOC 2 şi medalie de argint
– Tuidea Cătălin, kumite băieţi, juniori 14 – 15 ani, + 65 kg, finală cu Uncu Vlad;
– Militaru Adrian, kumite băieţi, juniori 15 – 18 ani, – 65 kg;

LOC 3 şi medalii de bronz– Covrig Delia Andreea , kumite fete, – 50 kg;

„Sportivii mei, cu toate că vin după o vacanţă s-au comportat foarte bine, Vlad Uncu toate meciurile le-a câştigat cu ippon (ko), iar meciul de finală la avut cu prietenul şi colegul său de antrenament Cătălin Tuidea.
Militaru Adrian vine după o lungă pauză competiţionala, dar este în grafic cu pregătirea, a luat locul 2 într-o grupă valorica superioară la vârsta, dar şi la greutate.
Albert a avut meciuri foarte grele cu vechii lui advesari , o categorie foarte puternică, datorită pregătirii pentru Japonia, şi-a schimbat un pic sistemul de luptă, a abordat o luptă în forţă, cu mai puţin spectacol dar mult mai dură.
Avem o generaţie nouă , mai începători, care vin în forţă din spate, Artimov şi Tranulea, care cu siguranţă o să se impună în viitor. Singura fată din echipă, Delia a ieşit doar pe locul 3, dar s-a comportat foarte bine.
Vreau să fellicit toată echipa, au dovedit că sunt copii extraordinari, şi să le mulţumesc şi părinţiilor pentru spriijin şi implicare.
Următorul eveniment la care vom participa, este World Cup Kyokushin Karate, în Moscova, săptămâna care vine. Din echipa Federaţiei Romane de Karate Kyokushin care va fi prezentă acolo, eu voi fi prezent în calitate de arbitru de centru, ceea ce mă onorează, dar şi instructorul Moroianu Gabriel, care este elevul meu de 22 de ani în calitate de participant.” – a declarat la ]ntoarcere sensei Nicolae Pănuță.

Articolul precedentBărbat de 55 de ani găsit mort după ce a căzut cu buldozerul într-un canal
Articolul următor„Conexiuni Prietenoase” la școală – fără tablete și telefoane!