Ionel Caraman, membru al Consiliului de administraţie al Aquaserv SA Tulcea şi director general al societăţii comerciale ce reprezintă operatorul regional de apă şi apă uzată din judeţul Tulcea a renunţat în această după-amiază la mandatul său.  Motivele oficiale sunt legate de sănătate, însă unele guri spun că postul de manager general a fost pregătit pentru altcineva încă de la trecuta şedinţă a Consiliului de administraţie în care au ieşit scântei.

„Nu este nicio demisie şi nu plec de la la Aquaserv! Pur şi simplu s-a ajuns la un acord al părţilor prin care voi reveni pe funcţia de director de producţie şi îmi voi desfăşura activitatea la Uzina de apă. Cât despre motivele de sănătate, da sunt reale şi ce pot să vă spun mai mult decât faptul că mâine voi fi internat la Fundeni” a declarat în această seară în exclusivitate pentru realitateadetulcea.net, Ionel Caraman.

Până la mandatarea unui nou director general, interimatul va fi asigurat de către directorul tehnic George Ilie. S-ar părea că acest interimat nici nu va fi unul de lungă durată ci doar de câteva zile…

Articolul precedentBătrân din Tulcea dat dispărut de familie
Articolul următorUn căruțaș beat a băgat o femeie în spital la Sabangia