În perioada 31 octombrie – 4 noiembrie a.c. are loc cel mai mare și important eveniment agricol din România, Târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, într-unul din spațiile  expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului 2017 – Pavilionul B2.

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” și o grupă a Ansamblului de copii și tineret „Dorulețul” vor susține sâmbătă, 3 noiembrie, cu începere de la ora 12.00, un spectacol în care soliștii vocali Medeea Carastoian, Georgeta Nichifor și Costel Atanasof vor interpreta cântece populare dobrogene și pentru care dansatorii au pregătit o suită de jocuri populare din Dobrogea („Baicoliu”), „Ciobănașul” și o suită de dansuri turcești.

Desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președinției României, INDAGRA este un cunoscut târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, iar în aceeași perioadă, tot în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, se desfășoară și INDAGRA FOOD, Târg internațional pentru industria alimentară.

Articolul precedentOpt şcoli din municipiu au de ieri Puncte de prim ajutor!
Articolul următorÎnfrățirea cu chinezii din Shuzou ne aduce noi proiecte bilaterale