În cursul nopții trecute, începând cu ora 23.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat o acțiune pe raza municipiului, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile HG nr. 935/2020.

În cadrul acțiunii, organele de control au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință, în intervalul orar 23.00-05.00, precum și portul mastii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura de către persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii tulceni împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au desfășurat actiuni de verificare cu efective mărite pe raza întregului județ, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov 2, la activitățile de verificare participând peste 153 de forțe de ordine.

Astfel, au fost verificate 73 de societăți comerciale și 65 de mijloace de transport în comun. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 11.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție dispuse în această perioadă.

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentA intrat cu mașina direct în parapet
Articolul următor5 ceaiuri pentru detoxifierea organismului după Sărbători