Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a fi mai buni și de a ne apropia de cei din jurul nostru. Anul acesta a fost unul cu multe încercări pentru fiecare dintre noi și cu atât mai copleșitor pentru cei mai puțin norocoși.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Isaccea, alături de reprezentanți ai Direcției Generale de Asisitență Socială și Protecția Copilului  și-au unit forțele pentru a aduce un zâmbet și bucurie în suflet mai multor familii din localitate.

Ajutoarele lui Moș Crăciun au pornit la drum dis-de-dimineață pentru a duce pachete cu alimente și jucării în casele oamenilor mai puțin norocoși de pe raza orașului Isaccea.

„Polițiștii tulceni se implică în viața comunității unde trăiesc sau își desfășoară activitatea. Un gest mic pentru noi poate însemna o sărbătoare mai frumoasă pentru altcineva, poate aduce speranța în suflete și credința că anul ce va veni va fi unul mai bun”, transmite IPJ Tulcea.

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentMiercuri, ora 18. Culisele statului paralel: De ce îi convenea lui Băsescu să fie Ponta președinte la PSD
Articolul următorLista completă a miniștrilor propuși în guvernul Cîțu