Azi noapte în jurul orei 21:15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „DELTA” Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane dispărute în zona milei 18 a brațului Sulina. Persoana a fost dată dispărută după ce barca a intrat în coliziune cu o barjă pe care nu a văzut-o, cel mai probabil din cauza întunericului.

În barcă se aflau două persoane de sex masculin, care se deplasau dinspre Tulcea spre Sulina, ambii fiind localnici. După momentul impactului, barca a început să ia apă și să se scufunde. Una dintre persoanele aflate în barcă a fost salvată de echipajul împingătorului care deservea convoiul de barje, iar barca a fost asigurată de barjă, rămănând în stare de plutire, dar jumătate plină cu apă.

Către locul intervenției s-au deplasat doi subofițeri ISU Delta cu nava SAR. La fața locului a intervenit Poliția Transporturi, Poliţia de Frontieră, Căpitănia și Serviciul de Ambulanță Județean. În jurul orei 23,00, la ceva timp după ce salvatorii au ajuns la locul tragediei,persoana dispărută a fost găsită în cabina bărcii, decedată. A fost scoasă de către echipajul de pompieri de pe nava SAR împreună cu echipajul de Poliţie Transporturi.

Articolul precedentÎn prezenţa Excelenţei Sale, Hans Klemm: „American Shelf” inaugurat la Biblioteca Judeţeană Panait Cerna
Articolul următorMarina militară face exerciții pe Dunăre, cu muniție reală