Mai mulţi şoferi, depistaţi pe raza judeţului Tulcea,  conducând după ce au consumat băuturi alcoolice, sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier.

            Polițiștii rutieri au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,47 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

  Și în Cataloi a fost  identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,61 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea, au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Malcoci, în timp ce conducea un auto pe strada Unirii din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,35 mg/litru alcool pur în aerul expirat.  În urma verificărilor a rezultat că  bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

           

 

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentGălățean prin fără permis pe străzile din Isaccea
Articolul următorDacian Cioloș a demisionat de la șefia USR, Cătălin Drulă va fi interimar