Un copil de 7 ani din Tulcea a reușit să își salveze mama  sunând la 112, iar în scurt timp forțele de ordine l-au dus la poliție pe părintele violent.

 

Ajunşi pe strada Traian din municipiul Tulcea, jandarmii au identificat- o  pe femeia, în vârstă de 30 de ani, care a declarat că pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, concubinul  a început să-i adreseze injurii, ameninţând-o cu acte de violenţă în situaţia în care aceasta va intenţiona să părăsească oraşul.

Femeia a relatat jandarmilor faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor, continuând să o lovească cu palmele peste faţă şi cap. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost cel care a cerut ajutor apelând numărul unic de urgenţă 112.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a declarat că numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat în mod abuziv de către minor.

Jandarmii au constatat că pe numele bărbatului au mai fost emise două ordine de protecţie provizorie, dar femeia a refuzat prelungirea acestora în instanţă.

Jandarmii au sesizat poliția în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, aducând la cunoștința persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii penale prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.

 

 

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentZeci de amenzi date de polițiștii tulceni în ultimele 24 de ore
Articolul următorPercheziții DNA în mai multe județe. Sunt vizate contracte de pază încheiate de primării și consilii județene