După o lungă perioadă în care a stat departe de viața politică, datorită funcției de prefect, Lucian Furdui a redevenit membru al unui partid politic, însă nu cum s-ar fi așteptat mulți la o revenire în PSD, ci a ales calea PRO. Înscrierea în rândurile partidului care mai pregătește câteva ,,lovituri” pe piața transferurilor (ca la fotbal!) a fost confirmată chiar de însuși fostul prefect al județului Tulcea, Lucian Furdui.
,,Sunt mai multe argumente pro care m-au determinat să aleg revenirea pe scena politică în Pro România. Nu am să le dezvolt acum ci doar am să confirm ceea ce ați aflat deja și anume că într-adevăr mi-am depus adeziunea la Pro România” a declarat în această seară Lucian Furdui.
Despre o eventuală candidatură a sa la una din funcțiile de primar al municipiului sau de președinte al Consiliului Județean fostul prefect nu a dorit să comenteze, însă a confirmat faptul că este foarte posibil să se regăsească pe una din listele de consilieri, cel mai probabil pe cea de consilieri județeni.

Articolul precedentZeci de kg de peşte și icre, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 22. Cei mai puternici oameni din lume, în pericol