Ieri, la Grădinița cu program prelungit nr.3 din municipiul Tulcea, str.Mircea Vodă, nr.47, s-a dat  startul Proiectului educațional „Sanitari de grădiniță”- proiect finanțat din bugetul local al municipiului Tulcea.

Au participat 72 de preșcolari, reprezentând 12 grădinițe din municipiul Tulcea iar fiecare echipaj, format din 6 membri, a avut de parcurs 6 probe, cea mai dificilă fiind cea în care micuții au fost puși în situația de a acorda primul ajutor în cazul producerii unor accidente diverse.
Juriul, condus de dr. Dumitru Vâlcu, prezent atât în calitate de președinte al Crucii Roșii Tulcea cât și în calitate de manager al Serviciului Județean de Ambulanță, a acordat premiul pentru cea mai frumoasă ținută vestimentară echipajului de la Grădinița din cadrul Liceului Teoretic „Ion Creangă”.
La final pe podim au urcat echipajele de la Grădinița cu P.P. nr. 17 – Locul I, Grădinița cu P.P. nr.3 – Locul II și Grădinița Școlii Gimnaziale nr. 12 – Locul III.
„Mulțumim d-nei Sava Lucia, directoarea Grădiniței cu P.P. nr. 3, pentru găzduire și pentru tot suportul logistic pus la dispoziției, d-nei Carmen Lungu – director al Crucii Roșii Constanța pentru prezență și „praful magic” oferit micuților concurenți, Inspectoratului Școlar Județean Tulcea pentru colaborare și Primăriei Tulcea care a asigurat, din bugetul local al municipiului, cofinanțarea proiectului.” a declarat Simona Covaliov, directorul filialei tulcene de Cruce Roşie.

Articolul precedentEducaţia de calitate în Delta Dunării, în conferință
Articolul următorMinistrul Agriculturii a detonat bomba: UE ne cere banii înapoi pentru Bursa de peşte