Din informaţiile noastre, în această lună se vor mai face modificări în ceea ce priveşte circulaţia rutieră în municipiu. De această dată ne vom referi la zona Pelican, mai precis la străzile cu sens unic din laterală şi din spatele blocului.
În prezent, pe porţiunea dintre ENEL şi sensul giratoriu Isaccei 1(către Gara CFR), se circulă doar pe un singur sens, la vale. Această situaţie se va schimba şi se va permite din nou circulaţia pe ambele sensuri, iar parcările în evantai vor deveni paralele cu axul.
Acelaşi regim de circulaţie cu dublu sens îl va avea şi porţiunea din strada Victoriei, de la Enel către sensul giratoriu Isaccei 2 (către Moară), sens care deocamdată este unic şi doar pe urcare. Astfel, pe zona Pelican nu vor mai fi sensuri unice imprejurul blocului. Va rămâne cu sens unic strada Podgoriilor, de la ENEL până la intersecţia cu Străzile Chiparos/Ion Neniţescu.

De menționat că aceste schimbări se vor face cu acordul Biroului Rutier, la propunerea Diercției de Întreținere și Administrare Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tulcea.

Articolul precedentAmbasadoarea Franţei: „La Cetăţuia am simţit istoria de mii de ani sub picioare”!
Articolul următorFonduri europene pentru noi investiții în zona apă-canal