Azi, la Centru Militar Județean a avut loc Adunarea Generală a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere – Filiala Tulcea, al cărei principal scop a fost analiza activității filialei pe anul 2018. La eveniment au fost invitaţi şi au participat din partea Consiliului Judeţean Tulcea, președintele Horia Teodorescu și vicepreședintele Petre Badea, din partea Instituţiei Prefectului, Dragoş Simion – şeful Cancelariei şi Anica Madar – şef Serviciul Conducere Institutii Deconcentrate şi Afaceri Europene, iar din partea Primăriei, Constantin Hogea – primar care au răspuns astfel invitației conducerii A.N.C.M.M.R. „Contraamiral Iacob Bălan“ Tulcea, reprezentată de președintele acesteia, contraamiral de flotilă (r.) Nicolae Filip și de căpitan comandor (r.) Romeo Stoica.

„Am participat întotdeauna cu plăcere la acțiunile dumneavoastră la care am fost invitat. Sunteți un capital uman cu calități pe care nu le regăsim în alte domenii de activitate. S-au abordat aici o serie de probleme legate de zona pensiilor și cred că aceste probleme trebuie să fie aduse la cunoștința reprezentanților Guvernului. Într-o lună, ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leş va fi prezent la Tulcea într-o vizită de lucru, dar vom programa și o întâlnire cu dumneavoastră, pentru că sunt probleme destule pe care trebuie să le ridicați și trebuie să vedem cum se pot rezolva. În ceea ce privește Consiliul Județean, legătura cu asociația a fost una bună, am încercat să facem tot ce s-a putut face. Vom fi în continuare aproape de dumneavoastră, vă urez să fiți sănătoți și să aveți încredere că punem preț pe relația între asociație și administrația județeană și locală“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

„Sunt onorat să fiu astăzi alături de dumneavoastră și să vă transmit mesajul de respect și prețuire pentru întreaga dumneavoastră activitate în slujba poporului român și a patriei. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut de-a lungul timpului și vă asigurăm că noi, cei din Consiliul Județean, vom fi întotdeauna alături de dumneavoastră“, a declarat vicepreședintele Petre Badea.

 

Articolul precedentDelta Dunării, prezentă la cel mai mare târg pentru pescari
Articolul următorBărbat din Trestenic înecat în fântână!