Şi în acest an, Inspectoratul judeţean de poliţie Tulcea şi-a început activitatea cu un deficit de cadre de aproape 15%. Chiar dacă pe parcursul anului, au fost încadraţi 42 de poliţişti, lipsa de cadre încă se face resimţită pe unele segmente că rutieră, ordine publică sau investigaţii criminale.
IPJ Tulcea a angajat pe parcursul anului 2018, din sursă externă, doi agenţi de poliţie şi şase ofiţeri. Vis-a-vis de angajarea direct din şcolile de poliţie, pe parcursul anului trecut au fost angajaţi un total de 33 de agenţi şi un ofiţer, în două tranşe, în lunile iulie şi noiembrie.
În cadrul inspectoratului, au mai fost repartizate şi 25 de autospeciale de poliţie noi, care au fost date în interes de serviciu atât structurilor de poliţie din judeţ, cât şi celor sare îşi desfăşoară activitatea în municipiu.
„Era necesară această măsură, deoarece parcul auto din cadrul inspectoratului este destul de vechi. De exemplu, avem la această oră o maşină care este în serviciu din anul 1995. Mai sunt şi altele, nu aşa de vechi, dar…oricum, sunt depăşite ca şi performanţă şi ca uzură.
Şi pe parcursul acestui an vom primi autospeciale de poliţie, pe care le vom repartiza în funcţie de necesităţi. Maşinile vechi vor fi retrase şi se vor casa.” – a declarat inspectorul şef al IPJ Tulcea, comisarul şef Daniel Gradinaru.

Articolul precedentŞedinţă festivă de evaluare a ISU Delta Tulcea
Articolul următorHoţii de apă vor fi depistaţi! Aquaserv a achiziţionat o cameră video pentru branşamente