Toți copiii sunt așteptați pe 1 iunie, începând cu ora 9.00, în Piața Civică, pentru a lua parte la Carnavalul ABRACADABRA cu Magicianul Marian Râlea.

Vor avea loc o mulțime de alte activități: ????????????????????????????????????????, ???????????????????????????????? ????????????????????????????????, ????????????????????????????????̆????̦???? ???????????????????????????????????? ????̦???? ????????????????????????????????????????????, ????????????????????????̆ ????̦???? ????????????????????????????, ???????????????????????????????????? ???????????? ????????????????????̦????????, ???????????????????? ????????????????????????????????/

Petrecerea va continua în a doua parte a zilei, de la orele 18.00, cu un program pregătit alături de Let’s Go Dance & Mihai Adrian (#româniiautalent): dansuri și momente surpriză, personaje Disney, Marea petrecere cu pudră colorată, iar de la orele 21.00, CONCERT!

9.00 – 14.00

Programul zilei va fi deschis la ora 9.00, de piticii din ???????????????????? „???????????????? ????????????????????????????????????” de la Gradinița cu program prelungit Nr. 3 „Step by Step”.

-9.30-10.30: ???????????????????????????????????????????? – ???????????????????????? ???????????? ????????̆???? ????????????????????????.

Spectacol oferit de Magicianul Poveștilor, Marian Râlea și Fundația Abracadabra, care promovează învățarea și distracția continuă prin mijloace de joc și teatru. Cei mici sunt invitați să vină la spectacol costumați în personajele preferate.

-10.30-11:00: ???????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????? ????????????????????

-11.00-13:00: ???????????????????????????????????????????? – ???????????????????????????????? ????????????????????̦????????????????????

Eveniment interactiv, în cadrul căruia magia poveștilor este completată de participarea copiilor, care devin eroi de poveste. Cei mici pot face fotografii alături de Magicianul Marian Râlea și vor primi cadouri surpriză din partea acestuia.

13:00-14:00: ???????????????????????? ???????????????????????????? ????̂???? ????????????????̦???? ????????????????????????̆

Programul din prima parte a zilei se va încheia cu un ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????? ????????, ???????? ????????????????????̆ ????????????????????????????????̆!

În tot acest timp, vor avea loc ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ????̦???? ????????????????????????????????̆????̦???? ????????????????????????????????????: baloane modelabile, pictură pe față, oglinda magică, pictură pe ispos, atelier queeling, micul dedectiv, educație rutieră, mașina pompierilor.

18.00-22.00

Programul de după-amiază este pregătit alături de Clubul Let’s Go Dance.

Va fi prezent  Mihai Adrian, participant  la emisiunea „Românii au talent”, cu un număr de dans prezentat alături de Sânziana Iani, de asemenea, membră L.G.J.

Seara va culmina cu Marea petrecere cu pudră colorată, urmată de CONCERT!

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentSentinţă definitivă în cazul Caracal. Cât va sta Dincă după gratii
Articolul următorRecomandările polițiștilor pentru o minivacanță fără incidente rutiere