Vremea în data de 7 iunie este una călduroasă dar instabilă.

Astăzi se mai încălzește în majoritatea zonelor țării, iar valorile termice vor fi apropiate de normalul climatologic al perioadei. Prin vestul și nordul țării vor fi momente în care cerul va fi noros, iar pe parcursul zilei și în primele ore ale nopții vor fi perioade în care local va ploua.

Ploile vor fi de scurtă durată și vor fi însoțite de descărcări electrice, iar la munte și în nord-vest, pe alocuri, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp. În restul teritoriului o sa avem un cer variabil. Vântul va prezenta intensificări și astăzi în sudul Banatului, în Moldova, în zona Carpaților Meridionali, dar și prin sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade. 

În București vremea va fi predominant frumoasă, iar cerul va fi mai mult senin. Temperatura maximă la amiază se va situa în jurul valorii de 27 de grade. La munte cerul va avea înnorări temporar accentuate, iar pe parcursul zilei și în primele ore ale nopții local se vor semnala averse asociate cu descărcări electrice. 

La mare vremea va fi predominant frumoasă. Vântul o să aibă intensificări trecătoare ziua. Pe fondul unui cer senin, temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 23 de grade. 
Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 19 și 21 de grade.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Să ieșim din lanțurile care ne țin legați doar de prezent. E vremea să ne deșteptăm, de dormit am dormit destul!
Articolul următorOtrava de la raft – Ce pericole se ascund în alimentele populare: colorant pe bază de țiței nerafinat – mâncarea conține petrol