Deja binecunoscută echipa de volei Old Boys Tulcea, nu cred că mai are nevoie de prea multă prezentare, pentru că de ani de zile, indiferent la ce competiţie participa, câştigă cam tot ce se poate câştiga.
Zilele trecute, au fost invitaţi la prima ediţie a Cupei Primăverii, competiţie de volei pentru old-boys, desfăşurată în localitatea Odobeşti, judeţul Vrancea. La această competiţie au participat şase echipeŞ din Tulcea, Constanţa, Oneşti, Piatra Neamţ, Focşani şi Buzău. Primele clasate din cele două serii mai precis Tulcea şi Constanţa, au jucat finala, tulcenii demonstrând încă o dată că ştiu să câştige. Băieţii noştri au ieşit victorioşi şi au bătut echipa constănţenilor cu scorul de 2-0, după un meci aprig disputat,
Lotul cu care Old Boys Tulcea a câştigat această cupă a primăverii a fost format din Nechifor Valentin, Popescu George, Escu Costel, Zadacencu Valentin, Zaharia Ion, Radu Marius, Voinea Viorel, Nan Tiberiu şi Caragea Adrian!
Iată că după 16 ani de participări frecvente la cam toate competiţiile interne, „tinerii” voleibalişti tulceni rămân favoriţi şi o dovedesc din plin că merită! Felicitări domnilor! La mai multe şi mai dese! Ne mândrim cu voi!

Articolul precedentZiua veteranilor Jandarmeriei Tulcea
Articolul următorŞAH: – Şahiştii de la Logic Delta se antrenează cîştigând premii