De la ora 2.00 din noapte şi până în prezent, utilajele Societăţii de Servicii Publice au fost scoase în oraş pentru a interveni la deszăpezire. S-a intervenit pe toate zonele, la început pe drumurile principale şi traseele de autobuze, iar spre dimineaţă, pe străzile adiacente şi în cartierele mărginaşe, acolo unde se afla utilajele şi în prezent.
Au fost folosite lame, pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, dar şi maşini care au împrăştiat sare şi clorură de calciu, pentru a evita ca zăpadă să îngheţe şi să se transforme în polei.
” Am intrat cu toate echipajele în dispozitiv şi pot spune că în prezent, în oraşul Tulcea se circulă bine, în condiţii de iarnă. Din păcate, pe străzile din cartierele de case, sunt zone unde utilajele nu au putut intra, din cauza autoturismelor parcate haotic. Fac apel la toţi cei care locuiesc în cartiere unde sunt străzi mai înguste, să facă tot posibilul să îşi parcheze maşinile pe o parte, sau într-un fel anume încât să poată permite intrarea utilajelor de deszăpezire. Totodată vreau să le mulțumesc angajaților care au participat întreaga noapte la deszăpezirea orașului. Toți cei solicitați au răspuns prezent și marea majoritate se află și acum pe trasee! ” – a precizat pentru ziarul nostru doamna viceprimar Andaluzia Luca, la primele ore ale dimineţii.

Articolul precedentMaşină spulberată de tren la limita cu judeţul Constanța
Articolul următorTulcea fără drumuri blocate la prima zăpadă din 2019