Zilele trecute, Aquaserv SA a notificat in vederea debransarii mai multi tulceni cu domiciliul la casa, care au acumulat in timp datorii insemnate la apa si canalizare. Sumele sunt cuprinse intre minimul de 681 de lei si maximul de 3.638, iar cei mai multi datornici sunt situati in zona de est a orasului, mai precis pe strada Alexandru cel Bun. Doar in acea zona datoriile depasesc 15.000 de lei, motiv pentru care pe parcursul zilei de 14 septembrie, daca acestia nu isi vor plati datoriile fata de furnizor, vor ramane fara apa! Mai sunt vizati tulceni cu domiciliul pe strazile Prislav, Mahmudiei, 24 Ianuarie.
Daca la scari de bloc, se mai accepta plati partiale, pentru ca exista presiuni din partea locatarilor care sunt buni platnici, dar sufera alaturi de cei care nu vor sau nu pot sa plateasca, la case, situatia este mult mai favorabila pentru furnizor, pentru ca pana la achitarea in totalitate a debitului, nu da drumu la apa!
De amintit faptul ca pe langa datoria TOATA, cei care vor dori sa se racordeze inapoi la reteaua publica de apa potabila, vor fi taxati in plus cu suma de 273 de lei, taxa de rebransare!
Aceasta actiune reprezinta o dovada in plus ca noua conducere a Serviciului Comercial și Recuperare Debite al Aquaserv este hotarata sa puna piciorul in prag si sa faca tot posibilul pentru recuperarea datoriilor care se ridica la sume astronomice.

Articolul precedentPe data de 12 septembrie 1887 se năștea la Sulina dirijorul George Georgescu
Articolul următorCompania Turkish Airlines este interesată de extinderea activității în județul Tulcea