În acest weekend, polițiștii Serviciului Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul mai multor posturi de poliţie auexecutat la nivelul întregului judeţ razii, pentru punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepselor cu închisoarea, pentru diverse fapte penala săvârşite anterior, pentru care existau sentinţe definitive.
– pe raza localității Baia, județul Tulcea, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Babadag pe numele unui tânăr, de 29 de ani, din comună Baia, județul Tulcea.
– pe raza municipiului Tulcea, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Tulcea pe numele unui bărbat, de 42 de ani, din Tulcea. Acesta a fost condamnat la 3 ani și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiunii de trafic de droguri.
– pe raza localității Murighiol, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Tulcea pe numele unui bărbat, de 40 de ani, din comună Murighiol, județul Tulcea. Acesta a fost condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Tulcea în vederea executării pedepsei.

Articolul precedentAcțiuni de amploare ale poliției, pe linie rutieră
Articolul următorCod portocaliu de ploi și vijelii pentru jumătate de județ