Duminica dupa amiaza, un banal accident de circulatie s-a patrecut chiar la intrarea in cartierul de Vest, dar a fost anuntat pe numarul de urgenta 112 drept un adevarat carnagiu. Din cauza unei neacordari de prioritate, trei masini s-au tamponat, dar nimeni nu a fost ranit. Cu toate astea, persoana care a anuntat accidentul,a solicitat prezenta multor echipaje, motiv pentru care la fata locului au ajuns doua masini de politie si doua echipaje medicale de urgenta ale Serviciului de Ambulanta Tulcea.

Cum, sperietura a fost mai mare decat tamponarea in sine, totul s-a terminat cu bine si echipajele salvatorilor s-au retras, dar au venit cele ale jandarmeriei, pentru ca vreo 50 de insi s-au adunat sa isi sustina prietenul implicat in tamponare. Tensiunea din strada nu a tinut mult si nu s-a ajuns la bataie colectiva, politistii si jandarmii facandu-si datoria fara sa fie necesara interventia in forta.

Incele din urma, conducatorul autoturismului care s-a facut vinovat de producerea tamponarii a ramas pieton pentru urmatoarele 60 de zile si are de achitat si o amenda de 580 de lei, conform celor declarate de scs. Marian Ilie, seful Biroului Rutier Tulcea.

foto : Magda Luca

Articolul precedentO pisică a fost salvată de pompieri
Articolul următor„Nuntă mare, dobrogeană, cu alai tot pe sprâncenă”, la Timișoara