Simona Halep (19 WTA) a fost învinsă de Maria Sakkari ( 7 WTA), scor 4-6, 4-6, în sferturile de finală de la Kremlin Cup. A fost primul meci dintre cele două jucătoare.

În ciuda revenirii spectaculoase din setul secund, în care a salvat și două mingi de meci, Halep nu a reușit să o destabilizeze pe Sakkari. Sportiva din Grecia a jucat un tenis mai consistent, dictând ritmul încă din primele game-uri ale confruntării. Aceasta a realizat cinci break-uri, în timp ce Simona a câștigat doar trei game-uri pe serviciul advers! Halep s-a recunoscut învinsă după o oră și 46 de minute de joc.

Totodată, Simona a anunțat și ultima destinație din acest sezon, turneul WTA de la Cluj-Napoca.

”Moscova, îți mulțumesc pentru o săptămână minunată în care am progresat. Următoarea oprire și ultima din acest sezon – Cluj”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

 

Articolul precedentNoi măsuri suplimentare stabilite de CNSU, pentru limitarea răspândirii CoVid-19! Ce prevede noua hotărâre
Articolul următorStelian Ion, un nou atac la președinte: „Domnule Iohannis, vă puteţi afişa fără să vă mai ascundeţi chipul uselist!”