Duminica, 27 februarie, la Focșani a avut loc competiția de șah rapid, intitulată ”Cupa Unirea Pricipatelor”, competiție organizată cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la Mica Unire.
La această competiție au participat șahiști de toate vârstele, legitimați la cluburile de șah din București, Galați, Focșani, Republica Moldova, și Tulcea. Competiția a fost organizată de C.S. Olimp Șah Focșani în parteneriat cu C.S.M. Focșani.
La această competiție a participat și sportivul clubului tulcean Logic Delta, care are 12 ani și care a concurat la categoria Elo 1600.
La finalul celor 7 runde de joc, Eduard a obţinut medalia de aur cu 4,5 puncte ( 4 V, 1 E, 2 Î ) la categoria Elo 1500, acumulând 60 de puncte Elo.
De reamintit că weekend-ul trecut , Edi a participat la Openul Ialomiței unde a obținut un rezultat bun prin ocuparea locului 2 la categoria U12, iar în ziua de 24 ianuarie, a participat și la Galați la competiția de șah rapid ,intitulată ”Cupa 24 Ianuarie”, unde a obținut medalia de aur cu 3,5 puncte ( 3 V, 1 E, 0 Î ) la categoria Elo 1500.
Toate aceste rezultate demonstrează că Eduard este un sportiv foarte valoros , ambițios, talentat şi dornic de a face performanță în acest sport. Eduard se pregătește pentru a participa la Campionatele Naționale Individuale de Șah ce vor avea loc la Călimănești în luna aprilie, unde îi dorim să obţină rezultate frumoase.
Felicitări , Eduard ! Felicitări și părinților care îl susțin în acest sport!

Articolul precedentRisca sa moară îngheţat în pădure dacă nu îl găseau poliţiştii din Hamcearca
Articolul următorSparring „Kyokushin Damashi” pentru o sută de karatişti din trei judeţe!