Bucuria unui adolescent pasionat de şcoală, chitară şi sport este imensă atunci când cel mai frumos vis i se poate îndeplini prin muncă, la 16 ani…
Elev la Colegiul Dobrogean Spiru Haret în clasa a 10-a , Robert Savin a reuşit performanţa de a fi singurul câştigător a unei burse de liceu pentru 2019-2020 în SUA prin programul FLEX România (FUTURE LEADERS EXCHANGE). Programul FLEX este finanţat în totalitate de către Guvernul Statelor Unite, oferind burse pentru 24.000 de liceeni din Europa şi Asia. Programul presupune un an întreg de schimb de experienţă pentru tinerii liceeni în SUA. Anul acesta 35 de liceeni din România au plecat deja, iar Tulcea poate fi mândră cu singurul câştigător Robert Savin care deja ajuns în Raleigh, North Carolina, începe şcoala la Millbrook High School (North Carolina) unde va studia un an.
Familia lui Robert i-a fost alături pas cu pas, având convingerea că au un copil excepţional şi prin munca va reuşi, fiind mândri cu succesul copilului lor.
E un vis împlinit, e o experienţă de neuitat şi un copil unic din Tulcea!
Hai să-i urăm lui Robert mult success în anul de studii ce urmează şi să se facă auzită România în SUA cu copii excepţionali!

Articolul precedentRuşii lipoveni prăznuiesc azi Adormirea Maicii Domnului şi hramul Mânăstirii „Uspenia”
Articolul următorVin americanii…în Delta Dunării!