Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, prințul Philip vor fi printre primii britanici care vor primi vaccinul anti-coronavirus, potrivit unor surse citate de publicația The Times.

Surse ale publicației britanice au spus că este ”o decizie personală” și o ”chestiune privată”, dar monarhul ar putea să facă public faptul că s-a vaccinat după ce acest lucru se va întâmpla, scrie realitatea.net

Decizia Reginei ar fi considerată un sprijin extrem de puternic pentru campaniile care încurajează vaccinarea și descurajează negativismul.

Regina, în vârstă de 94 de ani, și Prințul Philip, 99 de ani, au stat izolați în Castelul Windsor cea mai mare parte a anului. Cei doi vor primi vaccinul conform planului guvernamental ce va începe să fie implementat marți.

Primele doze din vaccinul Pfizer/BioNTech vor fi administrare vârstnicilor din centrele de profil și îngrijitorilor, apoi celor peste 80 de ani și personalului medical.

 

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentIncidente la vot – ora 15:00. 101 sesizări, amenzi de 85.000 de lei și cazuri de propagandă electorală on-line
Articolul următorAlegeri parlamentare 2020. SONDAJ EXCLUSIV Realitatea – Insomar IC. Luptă strânsă pentru Parlament