Se spune că prin copii, reflectăm trăirile copilăriei noastre. Dacă acest lucru este adevarat, înseamnă că oamenii mari care fac lucruri bune pentru copii, au și ei, într-un fel… suflete de copii.

De Eugen Ion ați mai auzit. Este primarul comunei Jurilovca și a făcut din comuna lui ceva ce alți primari nu au reușit nici pe departe. Pe lângă faptul că este un primar cum rar găsești pe la noi, este și un bun gospodar, dar și un familist convins. Recent, acest om bun la toate, a făcut viața frumoasă copiilor din sat. A tras niște sfori, a învârtit niște șuruburi, s-a dat peste cap și a reușit să trimită la mare 80 de copii.

„În această săptămână, peste 80 de elevi din comunitatea locală au avut parte de o experiență zgomotoasă şi colorată, veselă şi plină de însufleţire – o adevărată minune a distracţiei estivale.
O expediție dăruită de Aqua-Magic Mamaia, sprijinită de Eugen Ion și Şcoala Gimnazială Jurilovca.
Un început de vacanță adevărată!” – scrie pe pagina comunității din Jurilovca.

Domnule Ion Eugen, sau…Geny, așa cum vă spun toți cei din comună, vă rugăm din suflet să le împărtășiți rețeta dvs. și celorlalți primari ai județului, indiferent că sunt de la orașe sau de la sate! Cred cu tărie că orice copil din orice colț de județ ar fi puțin mai fericit dacă primarului lui i-ar păsa măcar puțin…foarte puțin…

 

Articolul precedentAcțiune conună pe Dunăre: poliția, Căpitănia și ARBDD
Articolul următorTIR răsturnat aproape de Stejaru! Șoferul a ajuns la spital