Duminica pe stadionul Delta din municipiu a avut loc intalnirea dintre pescarusul Sarichioi si Triumf Cerna, meci care a stabilit castigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei la fotbal, editia 2018. pescarusul Sarichioi, campioana acestui sezon dar si detinatoarea cupei judetene in 2017, s-a impus fara niciun dubiu cu un scor categoric de  7 – 1 (3-1 la pauza) in fata cernenilor.

La finalul meciului, Petre Badea, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea a inmanat tricouri de campion, cupe, diplome si medalii, precum si titlul de omul meciului pentru Florin Nitor de la Pescarusul Sarichioi.

„Suntem bucurosi ca am reusit pentru al doilea an consecutiv si cupa si campionatul. Eventul tocmai reusit pentru a doua oara la rand arata ca echipa pescarusilor din Sarichioi este una cu pretentii, omogena si cu caracter combativ, ceea ce ne obliga la mai multe si sper ca la anul viitor sa ne gandim foarte serios la promovare” – a declarat la finalul meciului Vitali Finoghen, primarul comunei Sarichioi.

Articolul precedent„Nuntă mare, dobrogeană, cu alai tot pe sprâncenă”, la Timișoara
Articolul următorIncendiu la o casă din municipiu. O bătrână de 81 de ani, salvată la timp de pompieri