O femei de 65 de ani ar fi fost deconectată de la aparate dintr-o eroare. Femeia a murit la scurt timp.

Potrivit realitatea.net o femeie a murit la Spitalul Victor Babeș după ce un brancardier ar fi scos tuburile cu care fusese intubată, din greșeală. Brancardierul ar fi trebuit să facă această procedură la o altă persoană care era decedată deja, însă el nu s-ar fi uitat pe monitorul care indica semnele vitale.

„În seara zilei de 10 decembrie, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din Sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanșat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. Se efectuează activități investigative și de cercetare penală,  în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă și necropsia”, se precizează în comunicatul transmis de Poliție.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 125. Dacă alegerile de anul acesta ar fi o pungă cu pufuleți, scorul PRO România ar fi supriza
Articolul următorStarea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, începând din 14 decembrie