„Facem precizarea că până la această dată, 20 martie, judeţul Tulcea nu are confirmat niciun caz de infectare cu virusul COVID – 19, fiind unul dintre judeţele ţării în care prezenţa virusului nu a fost confirmată. În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, până în prezent s-au efectuat în total 1207 controale din care 282 în data de 19 martie 2020. În urma efectuării acestor controale a reieșit faptul că nu toate persoanele controlate au respectat condițiile impuse de lege motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea au aplicat trei sancţiuni contravenţionale“, au transmis reprezentanții CJSU Tulcea.

Un nou bilanț al îmbolnăvirilor de COVID-19 a fost dat publicității vineri. Potrivit acestuia, 308 români au fost confirmați cu infecție COVID-19.

31 au fost declarați vindecați și externați.

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate și externate (22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași). 

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 31 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 17 ani și 89 de ani.

Articolul precedentAproximativ 30 de hectare de vegetaţie uscată şi stuf, afectate de un incendiu
Articolul următorMihai Daraban, președintele CCIR, privește, de pe margine, cum IMM-urile se prăbușesc