Începând de ieri după amiază şi până noaptea târziu, echipe ale poliţiei municipiului formate din lucrători de la ordine publică şi investigaţii criminale au scotocit municipiul pentru a găsi o bandă de infractori minori.
Tinerii cu vârste între 14 şi 15 ani, provin din familii dezorganizate, ai căror părinţi sunt în evidenţă poliţiei şi a penitenciarelor cu diverse fapte, de la furturi şi spargeri până tâlhărie şi ultraj.
Doi minori de 14 ani şi ceilalţi doi de 15 ani, erau în vizorul poliţiştilor de mai multe luni, aceştia având la activ în jur de 20 de spargeri şi 10 tâlharii. Erau specializaţi în furturile din magazine, dar şi în furturile din locuinţe prin escaladarea ferestrelor lăsate deschise sau semideschise. În ceea ce priveşte tâlhăriile, acţionau preponderent seară sau noaptea şi îşi alegeau victimele din rândul persoanelor aflate în stare de ebrietate. Aceştia îşi loveau victimele cu pumnii sau cu obiecte dure din decor, după care îi deposedau de bunuri şi bani.
Aceşti patru tineri infractori au fost reţinuţi de către poliţiştii de ordine publică şi judiciar, iar în cursul zilei de azi au fost prezentaţi judecătorilor de la Judecătoria Tulcea.
După mai multe ore, magistraţii au hotărât că cei patru minori îşi vor petrece următoarele 30 de zile în arestul poliţiei. Pe numele lor au fost deja deschise dosare pentru peşte 30 de fapte, dar mai mult ca sigur, în urma anchetei vor mai fi descoperite şi alte fapte similare!

Articolul precedentTânără de 15 ani lovită de un şofer neatent pe trecerea de pietoni
Articolul următorAquaserv taie apa la datornici, indiferent de …sonoritatea numelui