Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat susțin o declarație de presă, la această oră, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, informeaza realitatea.net 

Ordonanta adoptata azi:

Bogdan Despescu: Ordonanta militara 5. Se prelungeste masura suspendarii zborurilor operatorilor economici aerieni spre Spania si Italia cu 14 zile, dar si spre Italia si din Italia catre Romania, pentru 14 zile, din 6 aprilie 2020.

Raed Arafat:

Raportul CNCCI de la ora 20 ne arata ca sunt 2109 cazuri confirmate in tara.

Marcel Vela:

E o situatie complexa si complicata care trebuie analizata la nivelul intregii tari, dar si la nivel judetean. In aceasta seara luam o decizie extrem de importanta: am emis OM6 privind instituirea masurii de carantinare asupra mun. Suceava si instituirea unor zone de protectie asupra unor zone administrativ-teritoriale din jud. Suceava.

CJ Suceava va lua masuri de a functiona serviciile de protectie si asistenta sociala, aprovizionarea cu alimente de baza pentru persoanele fara sustinatori.

Conducerea MAI, Guvernul si cred ca sunt in asentimentul tuturor romanilor sa asiguram cetatenii din Suceava de sprijinul nostru. Unitatea romanilor si speranta ca vom invinge in aceasta provocare ne vor face mai puternici si mai increzatori ca vom invinge.

 

 

 

 

Articolul precedentTrustul media Realitatea luptă pentru România
Articolul următorCORONAVIRUS ROMÂNIA. Bilanț oficial – 2.245 infectări și 69 de decese