În cursul zilei de azi, judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa au respins cererea de eliberare condiţionată depusă de avocaţii medicului ginecolog care a fost prins de procurori şi ofiţerii anticorupţie în timp ce lua mită de la un ofiţer DGA sub acoperire.
Acesteia i s-a realizat un flagrant cu suma de 300 de lei şi a fost luată pe sus de mascaţi în timp e primea suma pentru a favoriza un pacient care trebuia să beneficieze de servicii medicale gratuite, cu toate că nu deţinea nici o formă de asigurare medicală.
Medicul şpăgar era în vizorul ofiţerilor anticorupţie de câteva luni şi în această perioadă a mai călcat pe bec de câteva ori. Cu toate că era şi director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, pentru medicul în cauză nu a contat nimic mai mult decât banii obţinuţi prin aceste metode ilegale!
Aceasta a fost arestată şi condusă în beciul poliţiei, uned va rămâne până pe data de 14 noiembrie, dată la care juedcatorii vor decide dacă prelungesc starea de arest preventiv sau vor adopta măsură aerstului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Articolul precedentAtenţie la pericolul intoxicaţiei cu gazele toxice acumulate în beciuri
Articolul următorAutotren ieşit în decor între Atmagea şi Horia din cauza ceţii