dav

Azi, Inspectoratul Judeţean de jandarmi tulcea peimeste vizita unei delegaţii internaţionale compusă din ofiţeri jandarmi din 15 ţări. Vizită, una de studiu şi documentare, face parte din cadrul Cursului Superior Internaţional, promoţia 2019.
Practic, acest curs este unul foarte riguros şi se derulează pe perioadă mai multot luni, doar elitele jandareriilor din ţările participante, putând să participe. Selecţia este una foarte strictă şi se întinde la rândul ei pe parcursul mai multor luni, tinerii ofiţeri fiind nevoiţi să treacă cu succes de foarte multe probe psihologice, de luptă şi profesionale.
La Tulcea vor ajunge reprezentanţi ai jandarmeriilor din Franţa, Argentina, Brazilia, Djibouti, Iordania, Niger,Republica Malgaşa, Palestina, Senegal, Ucraina şi Moldova. La finalul cursului, toţi aceştia vor participa în teatre de operaţii reale şi vor deveni instructori pentru colegii de armă din ţările respective.
După întâlnirea cu conducerea jandarmeriei tulcene, cursanţii se vor întâlni la Consiliul Judeţean cu oficialii locali, după care vor vizita principalele puncte de atracţie din municipiu.
După cursurile de seară, cel mai probabil se vor întoarce la Constantă, unde, pe parcursul altor câtorva zile vor participa la cursuri şi seminarii susţinute de specialiştii jandarmeriei romane.

Articolul precedentUn constănțean beat a distrus cu mașina gardul unei gospodării
Articolul următorA dispărut o fată de 16 ani! Toată poliția este în alertă