Un incendiu de vegetație uscată, palustră și stuficol izbucnit pe raza localităților Ilganii de Jos și Partizani, este monitorizat de pompieri și autoritățile din zonă

„Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost alertat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 18:15,  despre faptul că în zona de est a municipiului Tulcea se manifestă un incendiu de vegetație uscată. Un echipaj format din cinci subofițeri s-a deplasat în zona indicată cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, însă aceștia au constatat că incendiul să manifestă la o distanță foarte mare de zona indicată inițial, o zonă inaccesibilă pentru a se interveni cu mijloace specifice de stins incendii,”transmite ISU Delta.

Incendiul să manifestă pe raza teritorială a localităților Ilganii de Jos, respectiv Partizani și arde vegetație uscatăă. 

Au fost anunțate și autoritățile din zona afectată de incendiu, iar acesta este sub monitorizarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Maliuc.

În acest moment nu există pericol pentru localitățile din zonă. 

-știre în curs de actualizare-

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentRomânii au câștigat încă 5 zile suplimentare de concediu plătit. Modificări importante legate de TELEMUNCA
Articolul următorVIDEO Amplă operațiune de salvare în Delta Dunării. Turiști rătăciți pe un lac