După ani de zile în care situaţia cunoscută în toată ţara drept “criza de la pediatrie”, cu care se confruntă de câţiva ani Spitalul Judeţean Tulcea, pare să ajungă la final în câteva săptămâni.
De la data de 1 februarie, va reveni la muncă după concediu de creştere a copilului doctoriţa Mihaela Vasile, medic specialist pediatru.
De la 1 martie, la secţia pediatrie va începe munca încă un medic de specialitate. Este vorba despre doamna doctor Vasilica Brăgădăreanu, care în câteva zile va intra şi în posesia locuinţei de serviciu pusă la dispoziţie de către Consiliul judeţean Tulcea.
Tot în lună martie şi tot la secţia pediatrie este foarte posibil să mai vină un medic specialist. Acesta va susţine examenul de rezidenţiat în lună martie şi dacă va fi declarat admis, va veni să lucreze în spitalul din municipiu.
În prezent, secţia de pediatrie este deservită de doctorul Crăciun, singurul medic de specialitate. Acesta este ajutat la nevoie de doi medici de la secţia neo-natologie.
Dacă totul va merge conform planului, eforturile echipei manageriale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea şi a conducerii Consiliului judeţean Tulcea vor da roade în câteva săptămâni, iar schema de gărzi a secţiei pediatrie va fi în mare parte asigurată.

Articolul precedentDoi minori de 14 şi 15 ani, care au spart 15 maşini într-o noapte, au fost prinşi de jandarmi
Articolul următorTransport agabaritic pe DN 22 între Constanța şi Tariverde