La ora 11.00 a fost dezactivat planu roșu pe Autostrada Soarelui. 55 de autoturisme și 155 de persoane  au fost implicate în accidentele și carambolul produse vineri dimineața. 16 persoane au fost transportate la spital, din care 5 copii si 11 adulti. Opt persoane sunt asistate  la fața locului.

Traficul rutier s-a reluat pe a doua bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2.Se acționează pentru curățarea carosabilului și extragerea autovehiculelor implicate în carambol pe banda de urgență. S-a format coloană de la kilometrul 175, de aproximativ 10 km.

În aceast dimineață au avut loc trei evenimente rutiere distincte pe autostrada A2 București-Constanța:

La  km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

Un accident a avut loc la km. 181+500 de metri, sensul către Constanța. Auf fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

Un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule  la km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța,   În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, recomandăm șoferilor și ruta alternativa București – DN3 – Constanța.

Citiți și Accident în lanț pe Autostrada Soarelui A fost activat PLANUL ROȘU

Imagine

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentAccident în lanț pe Autostrada Soarelui A fost activat PLANUL ROȘU
Articolul următorKlaus Iohannis a promulgat legea privind reducerea vârstei de pensionare