UPDATE: Accidentul de pe DN 22A s-a soldat cu moartea a două persoane. Șoferul autoturismului, un bărbat de 42 de ani a decedat la spital.

Știrea inițială

O femeie a murit și un bărbat a fost transportat în stare gravă la spital în urma unui accident  produs pe DN 22A între localitățile Topolog și Saraiu. 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Berteștii de Jos, județul Brăila, în timp ce conducea un auto din direcția localității Saraiu către localitatea Topolog, județul Tulcea, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului.

La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare. o ambulanță SMURD și două echipaje SAJ.

Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea conducătorului auto, un bărbat, în vârstă de 42 ani, acesta fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital cu multiple traumatisme.

Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului o femeie de 35 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ a pronunțat  decesul.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Tulcea