Filmul momentului pe Netflix! Este pe locul 1, a rupt toate topurile și a fost vizionat de peste 13 milioane de persoane! Vorbim despre filmul „Old Dads” (Tați bădărani), o producție care a strâns milioane de vizualizări, dar și foarte multe critici. Totuși, în ciuda reacțiilor mai puțin pozitive din partea unora, filmul a reușit să devină super popular! Iată despre ce este vorba.

Comediantul Bill Burr debutează ca regizor în „Old Dads”, un film despre părinți, prietenie și temperamentul rău al unui bărbat. (Dacă nu sunteți familiarizați cu emisiunile speciale de comedie ale lui Burr, comediantul glumește frecvent despre problemele sale de furie). Filmul urmărește trei prieteni buni care devin tați,mai târziu în viață, și care au dificultăți în a se descurca într-o lume în schimbare – și în a renunța la anii \”80. Filmul de comedie s-a lansat pe 20 octombrie și deja a devenit un fenomen pe Netflix.

Despre ce este „Old Dads”

Un tată arțăgos de vârstă mijlocie și prietenii săi își dau seama că nu mai țin pasul cu lumea directorilor mileniali și a redutabilelor directoare de grădiniță.”, conform sinopsisului de pe Netflix. Mai exact, actorul Bill Burr îl interpretează pe Jack, un tată care se străduiește să se integreze la grădinița progresistă a fiului său, unde directoarea încearcă constant să-l provoace. El nu reușește să-și controleze temperamentul și are o izbucnire în fața celorlalți părinți la ora de preluare de la școală, insultând-o pe directoare (Rachael Harris), ceea ce duce la o intervenție. Pentru a complica și mai mult lucrurile, el și cei mai buni prieteni ai săi se adaptează cu greu la o cultură a locului de muncă în schimbare, după ce și-au vândut compania de 23 de ani unui director executiv milenar (Miles Robbins) care vrea să o transforme într-o „marcă de îmbrăcăminte cu un stil de viață al secolului XXI, neutră din punct de vedere al genului și al emisiilor de carbon”.

Articolul precedentLionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a opta oară
Articolul următor94% din tinerii români își petrec viața online și sunt complet dezinteresați de participarea socială