• a treia victimă decedată în urma tragediei de la Văcăreni
  • alte trei persoane se zbat între viață și moarte
  • conducătorul auto a fost reținut și propus pentru arestare

În urma teribilului accident petrecut duminică sear,a la Văcăreni, când un BMV a intrat într-o curte şi a omorât un copil şi o femeie, în cursul nopţii de duminică spre luni a mai murit un om. Este vorba despre o femeie de 26 de ani, gravidă în luna a 7-a, care a suferit leziuni grave şi a încetat din viaţa la spitalul din Galaţi.
O altă femeie, în vârstă de 33 de ani, care fusese rănită foarte grav, a fost operată pe creier în cursul nopţii, dar medicii gălăteni sunt foarte rezervaţi în ceea ce priveşte sansa de supravieţuire, starea sa fiind critică şi în acest moment.
Pasagerul aflat în dreapta şoferului, de 50 de ani, se afla internat la reanimare, cu multiple fracturi, la fel ca şi tânărul de 24 care filma de pe bancheta din spate. Starea celor doi bărbaţi, pasageri în autoturism este foarte gravă.
În cursul dimineţii de astăzi, conducătorul auto implicat în accidentul de pe raza localității Văcăreni, a fost reținut, pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Articolul precedentTentativă de omor la Izvoarele: Bătrân de 78 de ani înjunghiat. Agresorul de 74 de ani a fost arestat
Articolul următorAccident pe strada Alexandru cel Bun: A intrat cu maşina în gardul unui imobil.