Azi în jurul orei 11.30, pe canalul Dunavățul de Jos a avut loc un eveniment care, din fericire, nu s-a soldat cu victime. Două bărci, unca cu cinci şi cealaltă cu patru turişti, s-au ciocnit.
Imediat după accident, unul dintre cei doi barcagii a părăsit locul evenimentului. Din informaţiile noastre se pare că niciun turist nu a fost afectat foarte serios de coliziunea celor două ambarcaţiuni, dar, trebuie să recunoaştem că nu este deloc plăcut ca să fi implicat în astfel de evenimente, mai ales…pe apă.
Deoarece canalul cu pricina nu are regim juridic de cale navigabilă, nici Căpitănia Zonală şi nici Poliţia Transporturi nu au putut interveni în caz. Cercetările au fost preluate de către poliţiştii de la postul de poliţie din Murighiol.
Din lipsa unor reglementări clare, pe canalele şi lacurile din Delta Dunării se circulă haotic, fiecare după cheful şi „muşchii” lui, cu multe persoane „dubioase” care conduc tot felul de ambarcaţiuni, de multe ori chiar sub influenţa băuturilor alcoolice!

Articolul precedentPremiul I la Concursul ,,Perla Dunării” de la Galați a ajuns la Dăeni
Articolul următorFlautul fermecat ajunge luni seara la Teatrul Jean Bart