Ieri in jurul orei 21.00, politia a fost sesizata prin apel la numarul de urgenta 112 despre faptul că în localitateaSomova s-a produs un eveniment rutier. O conducătoare auto de 56 de ani, in timp ce rula cu un autoturism prin localitate, a acrosat un cal și a intrat în coliziune cu cel de al doilea cal. În autoturism erau patru persoane care nu au fost rănite, dar ambii cai au fost ucisi in urma impactului.

Evenimentul rutier a fost soluționat prin sancționarea proprietarului celor doi cai care au fost lăsați nesupravegheati. Femeia si ceilalti trei ocupanti ai autoturismului s-au ales doar cu o sperietura zdravana… dar si cu masina bine sifonata.

Partea delicata este ca nici pana in dimineata zilei de azi, cadavrele celor doua cabaline nu fusesera ridicate de proprietari sau de autoritati. Cativa localnici din zona si-au exprimat indignarea pe o retea de socializare, accentuand ca soseaua era plina de sange, caii zaceau morti, unul pe sosea si unul intr-o rapa, iar copiii erau nevoiti sa treaca pe langa acest scenariu nu foarte placut la vedere.

Articolul precedentPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!
Articolul următorPoliţia cere sprijinul populaţiei pentru identificarea unor infractori deosebit de violenţi